Dah Lama tak bloging ye!

Home » » Dah Lama tak bloging ye!
8:18 AM | Aizat Chik Suliman | No comments
Salam kepada semua, agak lama juga tidak meng-update blog ini. Agak kekok rasa ingin menaip papan kekunci menaip satu persatu ayat yang terlintas di fikiran. format-format untuk bloging juga dah lama tidak di pratikkan. Sekarang ini saya sedang berkhidmat di sabah selepas mendapat pekerjaan di Johor Bahru.

Pekerjaan? sebagai salah seorang technicion di syarikat NDT (NonDestructive Test) salah satu bidang dimana menguji bahan (material) tanpa memusnahkan bahan tersebut agak complicated bunyinya. Bagi saya pekerjaan tidak menjadi satu masalah sukar bagaimana kerana kita hidup kena belajar dan get long dengan pekara yang kita lakukan.

Memandangkan sekarang mempunyai pekerjaan tidaklah dapat saya menumpukan 100% kepada blog walaupun pernah menjadi blogger full time dulu hehe... apapun saya mengucapkan selamat berjumpa kembali setelah lama bercuti dalam dunia ber-bloging ni..

1st Topik untuk post seterusnya mungkin mengenai telefon Samsung Andriod (smartphone) yang mengunakan lock pattern untuk menjadi kunci keselamatan kepada telefon pintar tersebut. Terdapat kelemahan yang dapat dilihat melaluinya.

Ingin makluat lanjut kena tunggu post akan datang :)

0 Orang Berkata:

Post a Comment

Apa Kata Anda?