Khas Untuk Facebooker dan Tweeteror

Home » , , , » Khas Untuk Facebooker dan Tweeteror
11:53 PM | Aizat Chik Suliman | No comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang datang menjenguk ke blog lepaksonline agak lama tidak mengupdate blog ini. Hari ini admin ingin berkongsi kepada anda untuk membina income suka-suka semasa melayan laman sosial masing-masing.

Mungkin ramai dah tahu cara ini dan ramai lagi tidak tahu ada juga yang tidak minat untuk join akan tetapi rugi kita yang mengunakan iphone mahal-mahal, lappy yang beribu harga serta line internet personal / company untuk melayari fb.me dengan twitter untuk mengupdate status anda semata-mata.

Hehe.. bukan untuk meng kondem atau memerli anda sebab itu pilihan anda sendiri tetapi bayangkan je tiap-tiap hari apabila kita login ke laman sosial dan menyambil update status-status letak-letak video dari youtube untuk rakan-rakan, sahabat serta member-member kepada member-member kita yang kita tak kenal langsung haha... Kita mendapat seposen dua sehari pun dah cukup untuk melihat hasil pada hujung bulan yang akan membuka mata kita tentang ChrupChrup .

Nak Try? jom try mendaftar. Pendaftaran mudah cuma mengunakan login fb / twitter anda dan click di ChrupChrup untuk terus ke laman chrupchrup dan mendaftar dengan click "login" then allow yang paling susah isi biodata untuk penghantaran cheque dari chrupchrup ke alamat tetap anda(susah sangat ke? try dulu tgk ok ;p ).

Done! pastu little tours teknik sharing dengan auto sharing fahami protokol dan term-term yang diletakkan oleh chrupchrup untuk kita. Setelah itu  anda boleh start sharing campaing yang di adakan dengan kawan-kawan biasa setiap satu unique click bernilai RM 0.20. Mungkin bayaran perclick menjadi RM 0.20++ di sebabkan kreativiti massage campaign yang ingin disampaikan perfect.

Terdapat jugak campaign yang khas untuk kaki twitter macam mana? bagaimana? kaki twitter buat duit dengan chrupchrup yang saya katakan khas untuk anda try tengok sendiri campaign yang disediakan yang akan anda gelak besar sebab senang sangat nak dapat duit tabung dari chrupchrup haha... :p

Gambar senang anda semua lihat bagi membuka imaginasi anda ye :)


Lepas redirect ke laman chrupchrup


ChrupChrup Register / Login melalui FB


ChrupChrup minta izin access untuk pendaftaran ke sistem chrupchrup ;p

P/S : Dengan peluang terbentang luas dalam bersosial kita mestilah mengunakan sebaik-baik platform yang sedia ada untuk kita gunakan menjana sebarang bentuk kebaikan terhadap kita mahupun orang lain.


 Mungkin anda minat membaca :> Kekuatan Sebenar kenderaan SUPERCAR

0 Orang Berkata:

Post a Comment

Apa Kata Anda?