Yahooo!!! dapat kerja kat JB

Home » , , » Yahooo!!! dapat kerja kat JB
12:05 PM | Aizat Chik Suliman | 2 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kaki lepak di lepaks online ini. Agak lama tidak update blog naik bersawang dah pun. hehe...




Sekarang ini saya tengah mendapatkan medical check-up di hospital penawar pasir gudang. Ofc hospital swasta untuk check-up (semesti la di bayai oleh company) untuk bekerja dalam kawasan limbungan. Limbungan ini kawasan pelabuhan kapal untuk di baiki, di cuci (repainting) dan macam-macam lagi bentuk servis kepada kapal.

Mula-mula agak jangal jugak bertukar bidang dari seorang blogger kepada seorang pekerja berat. Tapi alhamdullilah kerana ada juga pekerjaan daripada menunggu income atas talian yang entah bila dapat di keluarkan (haha...).

Mungkin lepas ini saya kurang mengupdate blog. Ini pun dengan keadaan rumah sewa baru tiada sambungan internet untuk berbloging.hehe... apapun wish me good luck ye.. :)

PS : selamba dok je pakai internet free kat hospital penawar p.gudang ini ;p OFC public internet :)

2 Orang Berkata:

Umar Faruq said...

tahniah!! hehe..

btw, anda dijemput ke entri ini..

http://www.umarfaruq.com/keputusan-giveaway-pertama-umarfaruq-com/

Anonymous said...

tahniah n good luck.. keje elok2 k..

Post a Comment

Apa Kata Anda?