Soalan bernilai 1 JUTA

Home » , , » Soalan bernilai 1 JUTA
1:36 AM | Aizat Chik Suliman | No comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung Lepaks Online yang saya hormati sekalian. Post kali ini bukanlah artikel dimana cenderung kepada pekara-pekara serius tapi lebih kepada mengukir senyuman apabila menonton nya :) . 

Menonton? ya menonton melalui Youtube, mula-mula ingat ingin mencari cerita bini-biniku gengster tetapi disebabkan rasa malas nak mengoogle dan meng yahooooo kan filem berkenaan saya telah memblogwalking di Ping Busuk (sebuah laman yang menyediakan laman aggerator untuk para blogger seperti LepaksOnline)

Mula-mula banyak penulisan dan meningalkan jejak di blog mereka mencari bahan yang menarik untuk mengisi ruang kekosongan idea sekarang ini :p . Bukan ingin mendapatkan populariti dari hasil penulisan artikel, mahupun bahan yang memerah keringat blogger yang lain tetapi amalan kongsi artikel dan meletakkan kredit pada post / artikel dapat meningkatkan PR masing-masing

Tanpa Berceloteh lebih panjang lagi jom tonton dari http://kelapagoreng.blogspot.com video pertama mengenai soalan yang bernilai 1 juta (USD / Pound xpasti hehe..)P/S : ape pon disebabkan soalan macam tu boleh kalah untuk menang 1 juta beb!


0 Orang Berkata:

Post a Comment

Apa Kata Anda?