Servis Kereta Dan Berpeluang Untuk Menangi IPad 2?!

Home » , » Servis Kereta Dan Berpeluang Untuk Menangi IPad 2?!
12:28 AM | Aizat Chik Suliman | 2 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Kali ini LepaksOnline ingin membuat review iklan mengenai  Castrol . yang dimana mempromosikan bahawa mereka ingin memberi penghargaan kepada mereka yang menservis kenderaan mereka di pusat servis Castrol dengan peluang memenangi IPad 2.

Memang menjadi rutin dalam pengunaan kenderaan kita untuk mendapat servis sempurna bagi keselesaan optimum keatas kenderaan yang kita guna. Dengan peluang untuk memenangi IPad 2 ini membuat kita lebih sedar bahawa bukan sekadar menservis kenderaan sahaja tetapi kita berpeluang untuk memenangi IPad 2 juga!!

Castrol juga telah membina secara besar-besaran pusat servis mereka di Malaysia ini. Bagaimana ingin untuk mengetahui lebih mengenai pusat servis castrol? hanya perlu cari mereka di Facebook Castrol Malaysia sahaja dan anda boleh melihat secara up-to-date dengan di facebook anda.

P/S: Kepada mereka yang mengunakan minyak pelincir Castrol, anda berpeluang juga untuk menonton UEFA EURO 2012 (Jika anda kaki bola jangan lepaskan) untuk tahu bagaimana anda boleh ke  Facebook Castrol Malaysia kepada kaki bola jangan lepaskan peluang terbaik ini!!

ini adalah review iklan di lepaksonline
2 Orang Berkata:

puteraduyong said...

terbaik ni.... ;)

Aizat Chik Suliman said...

semestinya... click ke link yang dibuat castrol & facebook castrol malaysia untuk maklumat lanjut :)

Post a Comment

Apa Kata Anda?