Reel Steel Movie

Home » , , » Reel Steel Movie
10:21 PM | Aizat Chik Suliman | 7 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Pernah kita dengar mengenai filem Reel Steel? ya mengenai boxing "robot" pada zaman akan datang best ke ceritanya? tanpa membuang masa jom kita lihat trailer cerita ini



 


Best tak trailer cerita Reel Steel? nak dapatkan tiket free dari Tune Talk? Jom kita cuba nasib untuk menangi nya di facebook tune talk (click untuk join) cuma like and win!!


P/S : Kepada kaki wayang jangan lepaskan peluang ini :)








ini adalan review iklan di lepaksonline

7 Orang Berkata:

rebellist said...

sib baik aku bukan kaki wayang, aku pakai kaki biasa jer. ekeke. syok gak filem ni yer, main lawan2 robot lak

Aizat Chik Suliman said...

@rebellist tapi sape nak bagi wayang free kan? hehehe.. just p fb Tunetalk je

Anonymous said...

dah tengok tpi tak high quality =(

Mohamad Zakwan said...

Movie ney best.... Tpi klu robot2 gne untuk perang cmner...?

whose said...

ak tgk mst syok abs cite ni

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...jgn sombong tau rajin2 la komen entry tgk nie dulu nnt tuan blog tau la npa pakjoe kata kena rajin komen Check It Out! wahhh segmen blog siapa akan pakjoe pilih
lg 1 pakjoe dh tekan iklan dekat blog nie...pakjoe nk bg duit sikit kn dh nk bka kolah hahaha

Ulasan dan Kesilapan Filem CHANTEK (klik) said...

ambooi... lama giler post ni kat APESAL... movie dah lepas lama dah

Post a Comment

Apa Kata Anda?