Rahsia Apesal.com?!

Home » , , » Rahsia Apesal.com?!
2:55 AM | Aizat Chik Suliman | 8 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung lepaksonline sekalian, blog mesti terus di update walaupun ketandusan idea. Kepada mereka yang bergelar blogger mungkin tidak lari dengan aggerator yang bergelar apesal.com . Hari ini lepaksonline akan menjengah siapa disebalik apesal.com. Sebelum bermula saya ingin memohon maaf sekiranya pihak apesal tidak senang dengan artikel ini.


sumber apesal.com


Mungkin apesal.com ini mempunyai admin yang ramai (lebih daripada 1 orang) tetapi yang lepaksonline dapat mengenal pasti adalah admin yang bergelar Sharifah Munirah Sayed Azahar . Beliau adalah salah seorang daripada pengiat aktif apesal.com yang mungkin meng approve kan artikel / entri / post kita yang ping kan di  apesal.com

Beliau mendapat pendidikan di SMK Abd Rahman Talib di Kuantan kemudian melanjutkan pengajian UTM Perak dan UTM Shah Alam. Bukan calang-calang latarbelakang admin apesal.com ini ye. Lepaksonline amat berterima kasih kepada beliau kerana mewujudkan apesal.com untuk menjadikan salah satu platform menaikkan trafik kepada blogger semua :)

Beliau Juga boleh bertutur France, English dan bahasa ibundanya iaitu Bahasa Melayu. Sekarang Beliau menetap di Putrajaya sebagai home sweet home. Dalam pengajian beliau, beliau amat aktif dalam menyertai kontest-kontest anjuran UTM.

Jurusan yang di ambil beliau adalah Landscape Architecture (diploma & ijazah) dan lepaksonline merasakan beliau masih lagi dalam L.I (ijazah) mungkin juga sudah grad dalam bidang pengajian beliau :)

ini adalah review mengenai apesal.com dan menunjukkan bahawa sebarang maklumat yang kita hantar secara atas talian mungkin di salahgunakan oleh pihak tidak bertangungjawab. email / password kegemaran beliau juga mungkin wanted / *****88 / wanted88@*****.***


P/S : kepada Sharifah Munirah Sayed Azahar lepaksonline memohon maaf kerana membuat artikel mengenai apesal.com ada senyum sokmo ok. Hasrat saya hanya untuk menunjukkan bahasa peribadi kita juga boleh menjadi terlalu SEO  dan apabila info kita menjadi sebahagian daripada internet maka kita harus bersedia menjadi public figure walaupun kita tidak se popular artis malaysia :) dont sue me ok saya ini jobless je.

P/S : sekiranya Sharifah Munirah Sayed Azahar boleh hubungi saya untuk membuang artikel ini kerana ini adalah info peribadi anda dan mungkin juga maklumat didalam artikel di atas tidak tepat kerana mengunakan kaedah search je :p.  tq

8 Orang Berkata:

Blogger Muslim said...

Dulu apesal memang cepat untuk approve blog. Tapi sekarang bila dah makin besar network,agak lambat.

Banyak alternatif lain boleh dicuba seperti guablog,ohbelog dan lain-lain. Boleh la cuba untuk tingkatkan lebih trafik.

Just my 2 sen. :)

Aizat Chik Suliman said...

Setuju tq @blogger muslim mungking admin sorang je kot :p

Admin Teknikal Apesal said...

Haha. Famous pulak CEO kami sampai ada entry khas untuk dia. Bab info peribadi dia yg ada tu, saya biarkan dia sendiri yg betulkan atau mintak remove apa yg dia nak.

saya cuma nak komen tentang lambat approve post dan blog. Setiap hari kami mendapat lebih 100 post. Pendaftaran untuk blog baru juga banyak setiap hari. Krew kami mmg tak ramai, jadi ambil masa untuk selidik setiap post dan blog supaya hanya yg betul2 ikut peraturan saja yg lepas. Kami juga sedang merancang untuk membawa pembaharuan dalam apesal. InsyaAllah kami akan umumkan nanti. ;-)

Aizat Chik Suliman said...

@admin teknikal apesal hehe... apabila ketandusan idea mula la mencari idea untuk jadi bahan post :p saya amat rasa amat dihargai untuk kunjungan anda ;) apabila kita menjadi sebahagian daripada internet kita menjadi public figure :) so review nie kira nak mengampu sikit la (wakaka) hehe...

Shifa said...

hoho, tak sangke lak ade org tulis pasal saye
Tenkiu, nothing personal here.
memang saye tulis di linkedin sebagai personal resume

=)

Aizat Chik Suliman said...

@Shifa :)

nazz said...

saya pon skola SMK Abdul Rahman Talib jugakk!!! :D

azri johan said...

Jemput singgah blog Azri.My

Post a Comment

Apa Kata Anda?