microsoft.com datang jenguk blog?

Home » , , » microsoft.com datang jenguk blog?
5:11 AM | Aizat Chik Suliman | No comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung LepaksOnline sekalian :) hari ini jam 4 pagi hari khamis disebabkan insomnia + nescafe membuat mata cerah sahaja melayan khayalan dan berharap untuk tidur dengan aman tetapi kedegilan insomnia dan nescafe yang diminum pada awal malam masih bertahan bersengkang mata kesegaran hehe.. bermadah-madah pulak rasa pemulaan entri kali ini (mungkin aku patut jadi sekuriti gurd kot hehe..).



Oklah kali ini microsoft.com datang blog ini sebanyak 2 kali?? sebab apa.. ntah la... mungkin robot microsoft pantau blog-blog yang menyediakan pirate software kot. Laman Lepaks Online tiada menyediakan download untuk software tersebut tetapi aku mengunakan software secara pirate and opensource nyer hehe...

Di blog dummies aku datang 4 kali kedatangan yang membuat aku terkejut jugak tapi angap je crawler dari robot si microsoft tu (sememang nyer robot pon xkan bill gate minat blog lepaksonline aku kot )


Keyword search aku minggu ini adalah kisah cinta elysa full movie. Nie mungkin sebab aku ada postkan entri cerita bini-biniku gengster kot hehe. Post berkenaan sebab ada insan yang request menonton secara online so berbesar hati la aku untuk menyediakan dari sumber open source yang ada (selagi filem tu belum di claim kat youtube :p ). 

P/S : Rasa macam buat laporan untuk assigment jer.. hehe walaupun aku tidak pernah menjejakan kaki ke IPT. 

fell free to komen silakan :)

0 Orang Berkata:

Post a Comment

Apa Kata Anda?