Manusia Binatang!

Home » , , , » Manusia Binatang!
10:16 AM | Aizat Chik Suliman | No comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Sungguh kejam seorang bapa yang meliwat anaknya yang berumur 23 Hari disebabkan isteri tidak melayan nafsu suaminya ketika dalam pantang. 
Orang zaman batu pun tak macam tu

Antara sedutan Artikel dari hmetro 

Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.


Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil. 


Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah. 

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.
sumber : Hmetro

P/S : mesti tak pernah puasa nie patut kena campak dalam kandang harimau je. Binatang pun lagi sayang anak 

0 Orang Berkata:

Post a Comment

Apa Kata Anda?