Jawapan kepada Bagaimana Buat Duit Secara Online?

Home » , , » Jawapan kepada Bagaimana Buat Duit Secara Online?
1:05 PM | Aizat Chik Suliman | No comments
adakah anda sedia menerima kenyataan ini?
gunalah laman sosial sebagai senjata anda :)
(gambar hiasan sumbangan En. Google)
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada para tetamu LepaksOnline berharap sihat semua :) mungkin semua para blogger dah tau bagaimana menjana kewangan melalui internet iaitu blog itu sendiri yang memerlukan PR, SEO, trafik yang optimum bagi menarik perhatian pengiklan sebagai contoh Laman DenaiHati (click untuk preview) yang hebat!!

Tapi tahukah pembaca artikel kali ini sama ada anda adalah seorang blogger ataupun hanya sekadar menjadi tetamu LepaksOnline juga boleh menjana kewangan melalui rangkaian Facebook, Twitter dan sbgainya?

Buat masa sekarang yang laman yang menarik untuk menjana kewangan secara laman sosial yang kita sertai adalah Chrup Chrup & Says.my (click untuk maklumat lanjut / pendaftaran).

Walaupun jumlah nilai bagi satu-satu UV (unique visit) tetapi sekiranya anda mempunyai kreativiti dalam menyampaikan iklan-iklan terbabit, anda akan melihat hasil yang lumayan menanti anda dan jadikanlah nilai RM yang terkumpul didalam akaun syarikat pengiklanan dunia maya ini sebagai satu tabung dimasa di mana akan di gunakan untuk membeli sesuatu yang berguna seperti gadjet? terpulang kepada anda untuk guna saluran kewangan terbabit mengikut kehendak masing-masing :)

P/S : Maka apa anda tunggu lagi? Click > Register > Buat Duit & Nikmati Hasilnya :)

0 Orang Berkata:

Post a Comment

Apa Kata Anda?