Sagmen : Jom Komen Blog Saya!

Home » , » Sagmen : Jom Komen Blog Saya!
12:23 PM | Aizat Chik Suliman | 4 comments
http://aizatchiksuliman.blogspot.com/2011/09/sagmen-jom-komen-blog-saya.html

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua para blogger, otai-otai blogger. nak mintak pendapat korang pasal blog aku nie (hehe) baru je upgrade sikit. cuba test mana-mana bahagian yang x ok dan x puas hati or x sesuai or ape-ape jela asalkan dapat perubahan positif kat blog nie.
Syarat untuk sagment nie xda la apa-apa. Cuma kalo tidak keberatan kalo ada komen (jangan pedas taw haha..) bleh komen kat kotak komen kat bawah. tingalkan link post terkini anda juga! :) (kalau anda baik hati post sagmen nie kat blog anda untuk komen blog nie ye... peace)


Tarikh Tutup pada 28 Sept 2011 12 tghmlm


http://aizatchiksuliman.blogspot.com/2011/09/sagmen-jom-komen-blog-saya.html

P/S : Gerbang Berita Dunia Bloging








4 Orang Berkata:

Fendy said...

blog yang menarik dan sedap mata memandang.....tidak terlalu berat dan senang dibaca....kalo ad colur itam biru background nice gak....tp kalo xsuke stay on dis colour is ok....

Aizat Chik Suliman said...

terima kasih @Fendy blue black theme nyer? akan di pertimbangkan :)

al-lavendari said...

blog yang nampak suci bersih !

Aizat Chik Suliman said...

Terima kasih Tuan :) tapi ada apa-apa yang perlu di tambah ?

Post a Comment

Apa Kata Anda?