Kuat Seks! Hari-Hari Mau woo....

Home » , , » Kuat Seks! Hari-Hari Mau woo....
4:20 PM | Aizat Chik Suliman | 2 comments
As-salam kepada semua. Ini adalah berita dari hmetro edisi sabtu 24 Sep 2011 kes nie apabila seorang wanita yang tidak dapat menahan nafsu dan mengunakan aset terlarang untuk kesedapan sendiri je. Gila lah.. sedikit sedutan dalam hmetro


KUALA LUMPUR: Biarpun sudah dua kali bercerai, seorang pelakon tambahan yang juga model iklan tetap mengganggu kehidupan suaminya yang juga seorang ahli perniagaan dengan memberi alasan kemaruk seks sehingga sanggup bernikah secara ‘Cina buta’ selepas diceraikan talak tiga, semata-mata bagi memuaskan nafsunya.
Namun, walaupun berjanji akan berubah selepas ‘merujuk’ semula dengan suaminya, dia masih meneruskan aktiviti songsang bersama beberapa lelaki lain sebelum dicekup anggota penguat kuasa Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), minggu lalu.
Suaminya yang bergelar Datuk, 40-an, berkata selain kemaruk seks, isteri keduanya yang berusia 30-an, menggunakan kecantikannya untuk memerangkap lelaki bagi mendapatkan kesenangan hidup selepas melayani mereka hingga ke bilik tidur.

Bagi memerangkap mangsa, isterinya yang mendakwa ejen sebuah bank menawarkan bantuan kepada lelaki yang disasarkan untuk mendapatkan pinjaman peribadi atau perniagaan asalkan mereka sanggup melayan nafsu liarnya.


Katanya, dia diperkenalkan kepada isterinya yang ketika itu pelakon tambahan dan kakitangan sebuah syarikat produksi filem pada 2008 oleh kenalan dan berkahwin di Thailand, dua bulan kemudian.


BUKTI...Datuk berkenaan menunjukkan surat akuan sah perkahwinan dengan wanita terbabit

sumber : hmetro
P/S : aku ada buat kempen bagi jana "mass trafik" (trafik kaw-kaw) tapi kne remove sebab sistem xready la sori ye :[

2 Orang Berkata:

bella luna said...

macam2 dunia sekarang, nie la jadi bile nafsu menguasai diri,.

Aizat Chik Suliman said...

@bella luna :Betul tu yang penting kite sedar siapa diri kita betul x? hehe...

Post a Comment

Apa Kata Anda?